Friday, January 2, 2009

Calmati-va totul e "Roz"

Sunt clipe cand ma gandesc cat de mult as vrea sa va spun Calmati-va, nu e totul atat de CRiza ….e cu putinta a va spune ca totul poate fii roz si nu cu foarte greu ci cu dragoste, dragoste multa pentru fiecare din jurul nostru, pentru fiecare prieten , dusman, cunostinta si pentru fiecare necunoscut care trece pe langa tine pe strada. La prima vedere pare o prostie, sau ceva banal, si multi renega acest act, dar pot garanta ca nu multi sunt cei care au incercat asa si ca urmare nu multi sunt cei care au o viata "roz" . NU pot sa inteleg atata revolta din partea multora, nu cred ca e zi sa nu ma intalnesc cu cineva sa nu fie revoltat pe o chestie super absurda, ca apoi sa inceapa o revolta in masa pentru acel nimic, oare e chiar asa de greu sa vezi cat de aproape e adevarul si ca adevarul nu doare ci te inalta, te descatuseaza si iti ofera posibilitatea unei vieti normale in care poti respira si in care iti poti exprima opiniile si sentimentele, fara necesitatea continuua de a le pune sub lupa si a le cerceta daca sunt sau nu sincere, exista iubire pura si adevarata….dar nu ca nu o mai puteti oferi si nici ca nu mai stiti cum ci ca va este frica ca atunci cand o veti face veti fi discriminate de celelate 99,9%persoane care nu au facut pasul acesta tot din aceeasi frica , si astfel iti este mult mai usor sa faci parte din majoritatea tampita si dobitocita. Daca m-as revolta pentru ceva, ar fi un singur lucru Dragoste…. De ce nu aveti curajul sa o reinviati , de ce sa fim asa egoisti si in egoismul nostru sa nu ne mai iubim nici pe noi macar, chiar asa de mult ne-am degradat specia superioara, asta e ceea ce ne diferentiaza de celelalte fiinte de pe pamant Dragostea, sufletul nostru care e in stare sa iubeasca , dar noi am ales sa nu mai facem asta cu el si sa-l folosim mai mult pentru a ne asemana cat mai mult cu dobitoacele de langa noi, dobitoace care aveau ca dorinta ascunsa transformarea si ridicarea lor la un rang superior acela de om, pentru ca ne admirau pe noi cei cu suflete , suflete ce acum nu mai sunt pline cu dragoste ci sunt stoarse de elementul adevaratei Surse de existenta.
Singuri nu vom fi niciodata puternici sa facem ceva, tot ceea ce ni se pare greu si ne intrebam de ce mi se intampla mie asa ceva, pentru ca eu nu pot sa fac fata acestui lucru se datoreaza lipsei ajutorului pe care il refuzam continuu , de ce nu vrem sa impartim aceste probleme si sa recunoastem ca suntem neputinciosi singuri. Ni s-a dat posibilitatea primordiala de a cere ajutor si a-l primi deindata…., de ce sa fim atat de prosti sa nu folosim acest mare dar care il putem primi continuu si de care sufletul nostru s0ar simti legat in inaltarea euforica .
Asa ca aveti de ales , va puteti continua indobitocirea si sa nu faceti parte doar din cei 99,9% oameni asemenea voua ci si din totalul regnului animal . sau va puteti calma, si sa incepeti sa va iubiti :)
Mesajul este destul de simplu incercati sa va ascultati inima, nu carnea si oasele de pe voi, ci inima zdrobita de voi insiva , va va spune multe, ceea ce ati avut nevoie pana acum si nimeni nu poate sa va arata sau explice asa ceva. Si sa nu va speriati cand va va certa trupul si-l va spala cu lacrimi, e ceva normal si necesar pentru a-l putea imbraca intr-o noua haina, cea in care veti straluci.

PS.: este totusi o problema aceea ca sufletul vostru odata ce va fi umplut cu iubire, nu va mai fi egoist, si va suferi alaturi de tine in prezenta celor ce-si-l otravesc cu ura. Dar atunci veti fi alaturi de o cauza mult superioara si scopul vostru va fi unul mai nobil, dar si rasplata va fi pe masura.

No comments: