Monday, January 26, 2009

Descrierea unui film, un film bun

Mergeam pe strada cu un coleg si prietena lui, la un moment dat ne opreste un tip ce ne cere sa-l ajutam intr-o problema, la prima impresie nu dadea de inteles ca ar fi fost cineva ce avea nevoie de ajutor, mai ales ca avea trei trandafiri frumosi in mana, fiecare de o culoare diferita. Atuni ne-am oprit din drum si l-am ascultat, si ce urma sa aud, vroia sa daruiasca cuiva florile, unei persoane apropiate, si avea nevoie de cineva sa faca acest lucru. Desigur ca ne-am oferit si ne-am angajat in aceasta poveste. O alta cerinta a fost sa-i daruim trandafirii intr-o anumita oridine, si nimic mai mult nici un detaliu in plus, nici de la cine, ci doar pentru Luisa. Am pornit spre locul unde era ea, si gasind-o i-am dat trandafirii in ordinea codului stabilit, mesajul era transmis, misiunea era indeplinita.... ea speriata, si oarecum cunoscund situatia a intrebat <>...
Nu stiu ce s-a intamplat , am plecat cu speranta ca micul gest pe care l-am facut, micul gest premiera, vazut doar in filme, a rezultat un Happy ending, precum era si in respectivele filme.
Oricum nu pot sa spun ca la ceea ce am luat parte m-a incantat foarte mult si mi-a trezit o idee, romantismul n-a murit, invie!!!

PS: o fi fost camera ascunsa?

No comments: